Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

A CONTORG TÖRTÉNETE ÉS CSAPATA

Hosszú évtizedek óta hivatásom a könyvelés. 1983 decemberében kezdtem meg önálló működésemet a könyvelői szolgáltatások területén, előtte vállalati főkönyvelő, illetve az akkori adóhivatal revizora voltam. Már akkoriban is sokan kerestek meg különböző adózási és pénzügyi kérdésekkel, én pedig örömmel segítettem, hiszen jól tudtam, hogy a nem szakmabeliek számára mindez komoly gondot jelent.

A legtöbbször a gazdálkodás és az adózás összehangolása jelentette számukra a nehézséget, a nagyobb vállalkozásoknál pedig a szabályszerűségek kialakítása a cégen belül. Ahogy szaporodtak a megkeresések és a kérdések, én pedig elkezdtem számítógéppel dolgozni, egyre inkább éreztem egy jó könyvelési program hiányát.

1988-ban készült el az első könyvelési szoftverünk. Ezt újabb és újabb programok követték – végül így született meg lépésről lépésre 1990 elejére  a Contorg szoftvercsalád. Programjainkat ma már országszerte használják könyvelők, könyvelőirodák, és önálló vállalkozások, az elmúlt évtizedek alatt az ő tapasztalataik, igényeik is formálták szoftvereinket. Ma már természetesen nem egyedül készítem ezeket a programokat, öt-hat fejlesztő dolgozik a rendszereinken, a mindennapi munka során pedig szakértő csapatomra támaszkodhatom.

A szoftverkészítés mellett mindig is aktív szerepet vállaltam a szakmai életben. Közreműködésemmel indítottuk el az Önadózó című lapot, melynek alapító főszerkesztője voltam – erre ma is jó szívvel emlékszem vissza.  Kezdeményeztem és jelen voltam a Magyar Adótanácsadók Országos Egyesületének, az Adótanácsadó Kamarának megalapításánál is, melynek indulását követően három és fél éven át elnöke voltam.

2007-ben lettem elnöke a Könyvelőirodák Országos Szövetségének. Célunk, hogy ne csupán megállítsuk a hazai könyvelői szakma romló helyzetét, de olyan nívóra hozzuk fel azt, mint Európa nálunk gazdaságilag fejlettebb országaiban az látható. 2011 februárjában a nemzetgazdasági miniszter úr a Magyar Számviteli Standard Testület tagjává nevezett ki. E tisztségemben arra törekszem, hogy a szakma gyakorlati-kivitelezési gondjaira megoldást kereső javaslatokat terjesszek elő. Mindezek mellett az AdóNet.hu Zrt. kiadásában megjelenő szakkönyveknek szerzője, illetve társszerzője vagyok, illetve saját kiadásban jelentessem meg szakmai írásaimat. Legutóbb a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének  (MKOE) elnökségi tagjává választottak. E megbízatásomban szeretném szakmai érdekeinket minél jobban, hatásosabban, széles körben képviselni.

Ma legfőbb feladatom a Contorg Kft. könyvelőirodájának vezetése és a Contorg  szoftverek fejlesztése. Munkatársaim között adótanácsadók, könyvelők, közgazdászok, adószakértők, cégpartnereink között pedig ügyvédek, könyvvizsgálók nyújtanak segítségek a hozzánk forduló ügyfeleink gondjainak megoldásában.

Ha Ön úgy gondolja, hogy irodánk segítségére lehet könyvelési feladataiban, bátran keressen bennünket! Adótanácsadóink hatékony, összetett szolgáltatást nyújtanak adózási, vállalkozási problémáinak megoldásában.

 

Regős Gábor
ügyvezető, cégalapító

MUNKATÁRSAINK

Regős Gábor

adótanácsadó, rendszerszervező, mérlegképes könyvelő

Az Evolut számviteli rendszereket én terveztem. Ha ezek beállításával, paraméterezésével fordul hozzánk, akkor nagy valószínűséggel velem fog Felhasználóként találkozni. Szakmai tanácsot adok a kettős- és egyszeres könyvviteli rendszerek használatához, számviteli és adózási beállításokhoz. Új rendszerek esetében megtervezem a vállalat készletgazdálkodási, kereskedelmi, elektronikus bevallási- és adatszolgáltatási feladatainak teljesítéséhez a teljes integrált rendszert. Forduljon hozzám bizalommal!

Regős Éva

ügyvezető

A szoftverértékesítésért felelős vezetőként partnereinkkel én tartom a kapcsolatot. A régi partnereinket már hangról felismerem, a közvetlen, barátságos üzleti kapcsolatok híve vagyok.   Ha Ön árajánlatot kér tőlünk, akkor ennek elkészítése az én feladatom. Előkészítem a licencszerződéseket, bonyolítom a számlázást, partnereink kéréseit elintézem. Nyilvántartom felhasználóink programjait, felhasználói engedélyeit, programverzióit. Ha ezzel kapcsolatban szeretne érdeklődni, - nyugodtan keressen engem – ígérem, gyorsan elintézem a kérését.

Regős Tamás

ügyvezető, adótanácsadó, közgazdász, szoftvertanácsadó

Adótanácsadóként elsősorban a kettős könyvviteli rendszereink, és vállalati integrált rendszereink számviteli és adózás-szakmai, paraméterezési használatát segítem. Informatikai háttérkérdésekkel is foglalkozom, ezért rendszereink szerveres beállításaiban is segítek Önnek. Bérügyviteli programjaink esetében  számfejtési-, jogcím-beállítási tanácsadással segítem a hozzám forduló partnereinket. Ügyfeleink tevékenységének gazdálkodási, cég- és adójogi követése is feladataim közé tartozik.

Szabó Erzsébet

informatikus tanácsadó

A Felhasználói licenceket, szerződéseket én készítem el, kezelem és nyilvántartom. A licencek és programok technikai használatában segítek, telefonon, e-mailben, vagy TeamViewer-en. Ha licencmódosítás szükséges, akkor Felhasználóink velem egyeztetnek, én pedig azt gyorsan elintézem. Hardveres, szoftveres beállítások támogatása is feladataim közé tartozik. Ha ilyen gondja van, engem keressen, gyorsan segítek a problémát megoldani!

Gyetvai Andrea

szenior Bér- és TB- tanácsadó

Bér-, munkaügyi- és TB- szakértőként feladatom, hogy partnereinket segítsem a bérügyviteli rendszereink használatában. HR rendszerünk és EVL Bérrendszerünk beállításaiban, számfejtési kérdések megértésében, eldöntésében, paraméterek felépítésében, jogcím-beállításokban, főkönyvi feladások beállításában, ennek ellenőrzésében segítek Önnek.

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook