Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Készlet + Számlázó

Egy kereskedőnél fontos szempont a készletek fogyása, az árrés alakulása, a vevőinek sorrendje, stb. A kereskedői számlázó program ezért készít kimutatást termékenként az eladási árról és annak beszerzési áráról, így az árrés még cikkenként is követhető, természetesen a leltár is a listái között van. A programmal készíthető minden előírt nyilvántartás, számlanyilvántartás, értékesítési vevősorrend, felszámított áfa-nyilvántartás, készpénzes nyugtás értékesítésekről számviteli bizonylat, stb. Gyűjtőszámla készítésére is alkalmas!  Képes rendelésfelvételből szállítólevelet, vagy közvetlenül számlát készíteni, ezért kiegészíthető szállítólevél-készítéssel, partnerhez kapcsolható árjegyzék- és kedvezmény-kezelő opciókkal. A kényelmes munkavégzés érdekében a partnereket, a cikkeket törzsadatban tárolja, a számla kiállításánál ezeket csak be kell hívni. A behívást egy gyorskereső kezdő karakter beírásával lehet mind a vevőpartner, mind pedig a cikkek esetében könnyen kiválasztani. Ezt követően már csak a mennyiséget, és az esetleges kedvezményt kell megadni, ezzel jelentősen meggyorsítja a számlakészítést, és általában a program kezelését.

Image

Készlet + számlázó modul önálló, teljes kereskedői számlázó rendszer, ami számláz forintban, devizában, használható főkönyvvel összekötve is, így integráltan is képes működni. Ilyen változatban használva a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek pénzügyi folyószámla-nyilvántartásába.

Az Evolut Számlázó program a Készletgazdálkodási programhoz integráltan

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook