Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Készlet + Számlázó

Egy kereskedőnél fontos szempont a készletek fogyása, az árrés alakulása, a vevőinek sorrendje, stb. A kereskedői számlázó program ezért készít kimutatást termékenként az eladási árról és annak beszerzési áráról, így az árrés még cikkenként is követhető, természetesen a leltár is a listái között van. A programmal készíthető minden előírt nyilvántartás, számlanyilvántartás, értékesítési vevősorrend, felszámított áfa-nyilvántartás, készpénzes nyugtás értékesítésekről számviteli bizonylat, stb. Gyűjtőszámla készítésére is alkalmas!  Képes rendelésfelvételből szállítólevelet, vagy közvetlenül számlát készíteni, ezért kiegészíthető szállítólevél-készítéssel, partnerhez kapcsolható árjegyzék- és kedvezmény-kezelő opciókkal. A kényelmes munkavégzés érdekében a partnereket, a cikkeket törzsadatban tárolja, a számla kiállításánál ezeket csak be kell hívni. A behívást egy gyorskereső kezdő karakter beírásával lehet mind a vevőpartner, mind pedig a cikkek esetében könnyen kiválasztani. Ezt követően már csak a mennyiséget, és az esetleges kedvezményt kell megadni, ezzel jelentősen meggyorsítja a számlakészítést, és általában a program kezelését.

Image

Készlet + számlázó modul önálló, teljes kereskedői számlázó rendszer, ami számláz forintban, devizában, használható főkönyvvel összekötve is, így integráltan is képes működni. Ilyen változatban használva a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek pénzügyi folyószámla-nyilvántartásába.

Az Evolut Számlázó program a Készletgazdálkodási programhoz integráltan kapcsolódik a banki és pénztári adatbeviteli lehetőség, akár banki fájlimport útján is. A rendszer kezeli a Környezetvédelmi termékdíjjal, illetve az EPR-díjjal kapcsolatos nyilvántartásokat, adatokat.


Az Evolut Kereskedelmi Rendszer alkalmas nagy- és kiskereskedők gyors, korszerű (például webshop) értékesítési tevékenységének támogatására. Készletnyilvántartás és számlázás együtt, amely minden kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnál testre szabva használható!  Az általános szolgáltatásokon túl, két speciális területre kifejlesztett további változatai vannak:  Jövedéki Kereskedelmi Rendszer, illetve  Felvásárlói Kereskedelmi Rendszer. A jövedéki rendszerünk kizárólag a Jövedéki Engedélyes Kereskedőknek alkalmas!  Az Evolut Kereskedelmi Rendszer funkcióinak integrált formában történő alkalmazása a gyorsabb döntés előnyét biztosítja, igaz ez a webshop működtetésére is.   Használható felhőben, internetes táveléréssel, forint vagy deviza-alapon is. Partnerhez kapcsolható árjegyzék-, és árajánlat-készítés, sajátos engedmény-rendszer, szállítólevél, díjbekérő, pro forma számla, gyűjtőszámla, idegen nyelvű számlázás, vonalkódos készletkezelés, foglalással kiegészített rendelés-felvétel támogatja az értékesítők munkáját.

Lehetőség van a rendszerben számviteli bizonylat kiállítására, amely kis- és nagykereskedelmi felhasználás során adódó helyzetekben jó megoldást kínál. Abban az esetben, ha a vevő nem kér számlát, de a rendszerben vezetjük a készletmozgásokat, akkor ez a funkció lehetővé teszi, hogy számla kiállítása nélkül dokumentálható legyen a készleteladásból származó készletcsökkenés.

A rendszer fel van készítve a jövedéki engedélyes kereskedők  jövedéki nyilvántartásainak vezetésére, adatszolgáltatásainak összeállítására, illetve e mezőgazdasági termékfelvásárlások teljes ügykezelésére. (…Jövedéki engedélyes kereskedő, és felhasználói engedélyes gyártó…őstermelő, mezőgazdasági kompenzációs felár-kezelés) környezetvédelmi termékdíj-kategóriák és EPR-díj kategóriák  hozzárendelésével a KT-díj bevallás és EPR díjjal kapcsolatos adatszolgáltatás adatainak előállítására.
Az Evolut Kereskedelmi Rendszer integrált alkalmazása előnyt jelent a felhasználó számára, mert az értékesítési- és beszerzési tevékenység minden művelete azonnal pénzügyi nyilvántartásba rendezett módon jelenik meg, szükség esetén valós idejű számviteli nyilvántartás vezetését biztosítja.

Részletek a Készletkezelés és a Számlázás modulok ismertetésénél találhatók. Az Evolut Kereskedelmi Rendszer önállóan vagy az Evolut For Integrált KKV Rendszerbe építve használható. Ez utóbbi tájékoztatója e rendszer leírásánál található.Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook