Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Sorozatszámlázó

 

A sorozatszámlázó funkcióban beállítható a számlázás gyakorisága, és az érintett vevőpartnerekhez bejelölhetők a számára rendszeresen kiszámlázandó tételetek mennyisége, egységára, stb. így a sorozatszámla indításakor csak a kijelölt vevőcsoport felé a számla keletét, teljesítés időpontját kell beírni, és gombnyomásra akár több ezer sorozatszámla is készülhet. A vevő esetleges fogyasztási szokásának változását át kell vezetni a törzsadatain, és ezt követően automatizált az alkalmazás használata. A program figyeli az éves kiszámlázható számlák számát, havonta 12, negyedévente 4 az elkészíthető számlák száma partnerenként, ezzel a túlszámlázás biztosítását automatizálja.

Image

Sorozatszámlázó modul önálló, teljes számlázási rendszer, ami számláz forintban, devizában, használható főkönyvvel, készletkönyveléssel, raktári nyilvántartással, szállítólevéllel összekötve integráltan is működik, ekkor a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek pénzügyi folyószámla-nyilvántartásába.  Egy speciális  változata sorozat-számlázásra alkalmas. Megfelelő beállítást követően az előre megadott számlázási időpontban gombnyomásra legenerál akár több ezer számlát.

A sorozatszámlázó program speciális szolgáltatás mellett az általános számlázóprogram minden funkciója maradéktalanul használható! A sorozatszámlára kijelölt partnernek normál számla is kiállítható, nem csak sorozat.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook