Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Egycéges programcsomagok

A rendszer képességei

 • Az Evolut MKV1 változat a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő főkönyvi könyvelésre, kapcsolható hozzá online számlázás, tárgyi eszköz-nyilvántartás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés.
 • Az Evolut MKV2 programcsomagban bármelyik könyvvezetési mód alkalmazható, továbbá a deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (Pl. az elsődleges 6/7-költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelése, stb.) is rendelkezésre áll.
 • Az Evolut MKV1 és az Evolut MKV2 változatok egyaránt integrált könyvelőrendszerek:  online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, komplett házipénztár, pénzügyi folyószámla nyilvántartás, pénzügyi levelezés, főkönyvi könyvelés, mérleg, eredménykimutatás, áfa-analitika, partnerellenőrző szolgáltatás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés egységes és teljes rendszert alkotnak. A digitális alapbizonylat-feldolgozás támogatja a távmunkát, az XML és Excel adatok beolvasásával (adatimport) rövidíthető a távoli telephelyekről érkező adatok bevitelére fordítandó idő.
 • A távoli telephelyen szkennelt alapbizonylatok megjeleníthetőek a központi rendszerben a könyvelési képernyőn, vagy egy másik monitoron, így a földrajzi távolság már nem akadályozza a könyvelést egy-egy távoli telephely adminisztrációjának a központi nyilvántartásba való bevonásában.
 • A szkennelt bizonylatok PDF fájljai hozzákapcsolódnak a könyvelési tételhez, együtt tárolódnak el azzal, így a könyvelési tételekkel együtt bármikor megtekinthető az alapbizonylat is. Az Evolut rendszerek ezzel kifejezetten támogatják a távkönyvelést. Partnereinknek távsegítséget adunk az általunk biztosított felhős tárhelyen egészen az adatállomány szintjéig, ha elakadnának, vagy valamilyen problémájuk adódna.
 • Az Evolut MKV1 és Evolut MKV2 rendszerek tartalmaznak egy online számlázó modult, amelyet a könyvelés megoszthat a telephelyi adminisztrációval felhőben, vagy távoli eléréssel. Ezzel egységessé válik a vállalkozás ügyviteli tevékenységének háttere, a központi könyvelés számára további könnyebbséget jelent, hogy a számla lezárása előtt, ha kérdéses a kivitelezés, akkor a számlázásában a telephely a könyvelő szakszerű segítségére támaszkodhat, akinek pedig nem kell további számlaimporttal bajlódnia, vagy a papíron kinyomtatott számlákat lekönyvelni, továbbá a nem oly ritkán eltűnt számlákat kerestetnie.
 • A rendszer tartalmazta online számlázó programmal a főkönyvelő felügyelheti a telephely számlázási tevékenységét, ami több esetben lehet bonyolult fordított áfa-s, exportszámla, deviza-alapú számla, előleg- díjbekérő-, részszámla, végszámla, gyűjtőszámla, stb.
 • A vállalkozás vezetése már a valós idejű információkhoz jut, teljes könyvelési anyaghoz, pénzügyi nyilvántartáshoz, stb.
 • Az Evolut MKV2 program képes deviza-alapú könyvelésre (dollár vagy euró), amelyet forint analitikákkal, bevallásokkal teszünk még hatékonyabbá. A devizalapú könyveléshez szintén devizalapú tárgyi eszköz-kezelést, devizás online számlázót biztosítunk. A rendszer négy nyelven készít listákat, amely a külföldi tulajdonosok számára is értékes lehet.
 • Az Evolut MKV2 program eltérő üzleti év kezelésére, alkalmas, ezt deviza-alapú könyveléssel együtt is biztosítani tudjuk.
 • Az összes ÁFA lehetőség be van építve, így a pénzforgalmi áfa, import áfa, fordított adók – mezőgazdasági, vas és acéltermék-áfa – továbbá az alanyi áfamentes ügyfél gyors könyvelése sem okoz problémát, gördülékenyen megoldható. Az áfabevallást, az Uniós ÁFA adatszolgáltatást az ÁNYK-ba való adatátadással készíti a rendszer, ugyanígy OBR kompatibilis mérleg-, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítésre alkalmas.
 • Könyvvizsgáló részére átadható az Audit XML fájl, partnerei vagyunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának, vagy távoli asztali eléréssel az egész rendszerhez hozzáférhet a könyvvizsgáló, így ő év közben is tájékozódhat. Nemzetközi könyvvizsgálók eddig elégedettek voltak szoftverünk szolgáltatásaival!
 • Az Evolut rendszerek gyorsan megtanulhatóak, ezt követően könnyen kezelhetőek. Szakmailag felkészült, tapasztalt ügyfélszolgálat segíti a könyvelőpartnereink munkáját.

MKV1 programcsomag

Az Evolut MKV1 programcsomagban nincs deviza-alkalmazás, költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelés, vezetői számvitel, stb. A programcsomagnak része egy komplett forintos házipénztári rendszer. Pénztárjelentés, napi pénztáregyenleg-kimutatás, bevételi és kiadási bizonylatok, teljes pénztári forgalom, vevő- szállító partnerek folyószámláinak kezelésével. A hagyományos házipénztári bizonylatkészítés mellett automatikus pénztár-bizonylatkészítési funkciójával a vevőknél, szállítóknál lekönyvelt készpénzes számlákról gombnyomásra készíti el a szükséges bevételi, vagy kiadási pénztárbizonylatot, amelyet a pénztári bizonylatok között tart nyilván. Kapcsolható hozzá tárgyi eszköz-nyilvántartás, számlázás, dokumentum-kezelés.

MKV2 programcsomag

Az Evolut MKV2 programcsomag használható deviza-alapú könyvelésre, eltérő üzleti év könyvelésére devizával is, elsődleges 6-os, 7-es költséghely-, vagy elsődleges 5-ös, költségnem-könyvelésre. Alkalmas mezőgazdasági cégek könyvelésére is! Ez a programcsomag a  deviza-műveletek  könyvelésénél automatikusan használja az árfolyamokat, könyveli azok különbözeteit, önműködően elvégzi a kötelező év végi deviza-átértékelés számviteli feladatait. Előnye, hogy a deviza-alapú könyvvezetés mellett forint alapú adóanalitikát vezet! A programcsomagnak része egy komplett forint és valuta házipénztári rendszer, teljes házipénztári ügyvitellel.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook