Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Kettős könyvviteli rendszerek

Szeretjük, ha munka közben egyszerűbb a dolgunk! Önnek sem mindegy, hogy az adatbevitel, mennyire bonyolult, vagy egyszerű! Könyvelőprogramunkat a vele dolgozó kollégánk munkájának megkönnyítésére, az egyszerű és gyors adatrögzítésre terveztük. Készítettünk könyvelőirodáknak komplett programcsomagot, és kialakítottunk vállalkozásoknak kettős könyvviteli rendszereket egyaránt integrált elmélet szerint!

Image

Az egycéges változatok fő jellemzője, hogy egy programmal egy cég könyvelhető. A programváltozatok szolgáltatásainak tartalma alapján Evolut MKV1 illetve Evolut MKV2 programcsomagokat ajánljuk. Az MKV jelölés a magyar mikro-, kis- és középvállalatok csoportosítására utal.

többcéges programváltozatok fő tulajdonsága, hogy egy programmal több céget lehet könyvelni, a szolgáltatások számától függően pedig az Evolut ECO, illetve az Evolut PRO7 programcsomagokat kínáljuk.

Az Evolut rendszerek közös, főbb jellemzői

 1. A kettős könyvviteli rendszereink analitika-központú, integrált elmélet szerint készültek, vagyis a főkönyvi könyveléshez be van beépítve minden szükséges analitikus modul (házipénztár, tárgyi eszköz, készlet, számlázás, deviza, költséghely, munkaszám), amelyek segítségével egyszer kell csak a könyvelési alapbizonylatokat feldolgozni. Ez nem növeli az adatbeviteli munkát, de több információt nyújt. Tartalmazzák a mikrogazdálkodói számviteli szabályokat, számlatükröt, stb.
 2. Mindegyik főkönyvi könyvelési csomagban online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, házipénztár, valutapénztár, vevő, szállító, deviza, adószám- és partnerellenőrző hiteles cégnyilvántartási adatokból, partner folyószámla-könyvelés, programból indítható pénzügyi levelezés, stb. beépítve felhasználó rendelkezésére áll.
 3. A könyvelési adatbevitel gyors, több ponton adatimport (NAV online) segítségével lehet kiváltani a kézi munkát, NAV online szállítói, vevői számlák letöltése. Idegen számlázó-rendszerekből is átveszi az adatokat, nem kell kézzel azokat rögzíteni.
 4. A program ellenőrzi az alapbizonylat számát, és jelez-e, ha már volt ilyen könyvelve.
 5. Partner-törzsadatot, főkönyvi számlaszámot, munkaszámot, költséghelyet lehet bővíteni anélkül, hogy ki kellene lépni az adatrögzítésből. Könyvelés közben működik a gyorskereső szolgáltatás, a könyvelési tétel szövegére prediktív adatbeviteli módszer áll rendelkezésre, hogy ne kelljen ismétlődő szövegek miatt a billentyűket feleslegesen nyomogatni.
 6. Időzíthető deviza árfolyam-letöltés könnyíti a könyvelő munkáját, továbbá adatrögzítés közben az aktuális árfolyamot fel is kínálja a program, hogy minél gördülékenyebb legyen a munka. Devizás bankkönyvelésben eltérő devizanemek korrekt kezelése, árfolyam-különbözetek automatizált könyvelése. Év végi devizaátértékelés automatizált könyvelése, ezzel összehangolt következő évi nyitás.
 7. A programok többféle könyvvezetési módszerre képesek. Így tud deviza-alapú könyvelést, naptári évtől eltérő üzleti évet könyvelni, továbbá az alapértelmezett összköltség-könyvelés mellett képes elsődleges költséghelyet, továbbá mikrogazdálkodói könyvvezetést is végezni.
 8. Automatikus évnyitás segíti a könyvelőt, de ez szakaszokra, több lépésre bontva is működik, annak függvényében, hogy milyen könyvelési részeket kíván átnyitni a következő évbe. Rendszereinkben van évközi nyitási funkció, gondolva azokra az esetekre, amikor év közben kénytelenek a könyvelők átvenni egy-egy céget.
 9. Beépített gazdasági eseménykönyvelési mintatár, többnyelvű számlatükör OBR- kompatibilis mérleg, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítés is segíti a könyvelőket. E mellett részletes áfa-analitikát és ebből áfabevallást (NAV 65) készít a program, az őstermelőket pedig a NAV 08 bevallásba átadja.
 10. Felhőben, helyi hálózaton, távoli eléréssel egyaránt működik, a beépített digitális alapbizonylat-feldolgozási és kezelési funkciók (NAV online), valamint több digitális szolgáltatás kifejezetten támogatja a távkönyvelést és a könyvelői adatbeviteli munkát. Biztosítunk Önnek felhőben tárhelyet.
 11. Közvetlen adatkapcsolatban áll a NAV Online Számla felületével, így a vevő- és szállítói számlákat innen olvassa be a program. Ezzel időt és kézi adatbeviteli munkát takarít meg Önnek, mert az adatok gyorsan, pár kattintással tölthetők le, továbbá egyedi lehetőséget kínál a letöltött számla egyes tételeinek külön kontírozhatóságára, és ÁFA-kulcs megadására. A letöltés teljesen automatizált. A papír alapú bizonylatok a könyvelés elvégzéséhez nem szükségesek, hiszen azok közvetlenül a NAV rendszeréből tölthetők le
 12. Az állandó fejlesztés, gondozás következtében mindenkor megfelel a jogszabályi előírásoknak, rendszeres hozzáértő telefonos, internetes szaktanácsadás, terméktámogatás, jogszabályi követés vehető igénybe!

Egycéges programcsomagok

Hatékonyabb könyvviteli megoldásra a vállalati számviteli szervezetek alacsonyabb létszáma, és a növekvő adatigények miatt van szükség. A vezetők számviteli információs igénye, a rendszeres devizahasználat, a deviza-alapú könyvvezetés, nem ritkán a naptári évtől eltérő üzleti év alkalmazása, az online számlázás bevezetése – új megoldásokat kíván. A mezőgazdasági vállalkozások igényei is megjelentek, akik a mezőgazdasági könyvelésben az elsődleges 6/7 költséghely-könyvelési rendszerekben várnak korszerű eljárásokat.

A rendszer képességei

 • Az Evolut MKV1 változat a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő főkönyvi könyvelésre, kapcsolható hozzá online számlázás, tárgyi eszköz-nyilvántartás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés.
 • Az Evolut MKV2 programcsomagban bármelyik könyvvezetési mód alkalmazható, továbbá a deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (Pl. az elsődleges 6/7-költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelése, stb.) is rendelkezésre áll.
 • Az Evolut MKV1 és az Evolut MKV2 változatok egyaránt integrált könyvelőrendszerek:  online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, komplett házipénztár, pénzügyi folyószámla nyilvántartás, pénzügyi levelezés, főkönyvi könyvelés, mérleg, eredménykimutatás, áfa-analitika, partnerellenőrző szolgáltatás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés egységes és teljes rendszert alkotnak. A digitális alapbizonylat-feldolgozás támogatja a távmunkát, az XML és Excel adatok beolvasásával (adatimport) rövidíthető a távoli telephelyekről érkező adatok bevitelére fordítandó idő.
 • A távoli telephelyen szkennelt alapbizonylatok megjeleníthetőek a központi rendszerben a könyvelési képernyőn, vagy egy másik monitoron, így a földrajzi távolság már nem akadályozza a könyvelést egy-egy távoli telephely adminisztrációjának a központi nyilvántartásba való bevonásában.
 • A szkennelt bizonylatok PDF fájljai hozzákapcsolódnak a könyvelési tételhez, együtt tárolódnak el azzal, így a könyvelési tételekkel együtt bármikor megtekinthető az alapbizonylat is. Az Evolut rendszerek ezzel kifejezetten támogatják a távkönyvelést. Partnereinknek távsegítséget adunk az általunk biztosított felhős tárhelyen egészen az adatállomány szintjéig, ha elakadnának, vagy valamilyen problémájuk adódna.
 • Az Evolut MKV1 és Evolut MKV2 rendszerek tartalmaznak egy online számlázó modult, amelyet a könyvelés megoszthat a telephelyi adminisztrációval felhőben, vagy távoli eléréssel. Ezzel egységessé válik a vállalkozás ügyviteli tevékenységének háttere, a központi könyvelés számára további könnyebbséget jelent, hogy a számla lezárása előtt, ha kérdéses a kivitelezés, akkor a számlázásában a telephely a könyvelő szakszerű segítségére támaszkodhat, akinek pedig nem kell további számlaimporttal bajlódnia, vagy a papíron kinyomtatott számlákat lekönyvelni, továbbá a nem oly ritkán eltűnt számlákat kerestetnie.
 • A rendszer tartalmazta online számlázó programmal a főkönyvelő felügyelheti a telephely számlázási tevékenységét, ami több esetben lehet bonyolult fordított áfa-s, exportszámla, deviza-alapú számla, előleg- díjbekérő-, részszámla, végszámla, gyűjtőszámla, stb.
 • A vállalkozás vezetése már a valós idejű információkhoz jut, teljes könyvelési anyaghoz, pénzügyi nyilvántartáshoz, stb.
 • Az Evolut MKV2 program képes deviza-alapú könyvelésre (dollár vagy euró), amelyet forint analitikákkal, bevallásokkal teszünk még hatékonyabbá. A devizalapú könyveléshez szintén devizalapú tárgyi eszköz-kezelést, devizás online számlázót biztosítunk. A rendszer négy nyelven készít listákat, amely a külföldi tulajdonosok számára is értékes lehet.
 • Az Evolut MKV2 program eltérő üzleti év kezelésére, alkalmas, ezt deviza-alapú könyveléssel együtt is biztosítani tudjuk.
 • Az összes ÁFA lehetőség be van építve, így a pénzforgalmi áfa, import áfa, fordított adók – mezőgazdasági, vas és acéltermék-áfa – továbbá az alanyi áfamentes ügyfél gyors könyvelése sem okoz problémát, gördülékenyen megoldható. Az áfabevallást, az Uniós ÁFA adatszolgáltatást az ÁNYK-ba való adatátadással készíti a rendszer, ugyanígy OBR kompatibilis mérleg-, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítésre alkalmas.
 • Könyvvizsgáló részére átadható az Audit XML fájl, partnerei vagyunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának, vagy távoli asztali eléréssel az egész rendszerhez hozzáférhet a könyvvizsgáló, így ő év közben is tájékozódhat. Nemzetközi könyvvizsgálók eddig elégedettek voltak szoftverünk szolgáltatásaival!
 • Az Evolut rendszerek gyorsan megtanulhatóak, ezt követően könnyen kezelhetőek. Szakmailag felkészült, tapasztalt ügyfélszolgálat segíti a könyvelőpartnereink munkáját.

MKV1 programcsomag

Az Evolut MKV1 programcsomagban nincs deviza-alkalmazás, költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelés, vezetői számvitel, stb. A programcsomagnak része egy komplett forintos házipénztári rendszer. Pénztárjelentés, napi pénztáregyenleg-kimutatás, bevételi és kiadási bizonylatok, teljes pénztári forgalom, vevő- szállító partnerek folyószámláinak kezelésével. A hagyományos házipénztári bizonylatkészítés mellett automatikus pénztár-bizonylatkészítési funkciójával a vevőknél, szállítóknál lekönyvelt készpénzes számlákról gombnyomásra készíti el a szükséges bevételi, vagy kiadási pénztárbizonylatot, amelyet a pénztári bizonylatok között tart nyilván. Kapcsolható hozzá tárgyi eszköz-nyilvántartás, számlázás, dokumentum-kezelés.

MKV2 programcsomag

Az Evolut MKV2 programcsomag használható deviza-alapú könyvelésre, eltérő üzleti év könyvelésére devizával is, elsődleges 6-os, 7-es költséghely-, vagy elsődleges 5-ös, költségnem-könyvelésre. Alkalmas mezőgazdasági cégek könyvelésére is! Ez a programcsomag a  deviza-műveletek  könyvelésénél automatikusan használja az árfolyamokat, könyveli azok különbözeteit, önműködően elvégzi a kötelező év végi deviza-átértékelés számviteli feladatait. Előnye, hogy a deviza-alapú könyvvezetés mellett forint alapú adóanalitikát vezet! A programcsomagnak része egy komplett forint és valuta házipénztári rendszer, teljes házipénztári ügyvitellel.

Többcéges programcsomagok

Az Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszernek két többcéges változatát kínáljuk, nagyságrendtől és szolgáltatási igényektől függően az Evolut Eco, illetve az Evolut Pro7 csomagokkal. Ezek a programok felhőben is működnek, ezekhez felhős tárhelyet biztosítunk.

 • Az Evolut Eco változat képes a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő főkönyvi könyvelésre, kapcsolható hozzá online számlázás, tárgyi eszköz-nyilvántartás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés.
 • Az Evolut7 Pro programcsomagban az összes könyvvezetési mód, a deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (Pl. az elsődleges 6/7-költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelése, stb.) rendelkezésre áll.
 • Az Evolut Eco és az Evolut7 Pro változatok egyaránt integrált könyvelőirodai rendszerek, online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, komplett házipénztár, pénzügyi folyószámla nyilvántartás, pénzügyi levelezés, főkönyvi könyvelés, mérleg, eredménykimutatás, áfa-analitika, partnerellenőrző szolgáltatással, digitális alapbizonylat-feldolgozással és kezeléssel egységes és teljes rendszert alkotnak. A digitális alapbizonylat-feldolgozás során a könyvelési tételhez kapcsolható a PDF dokumentum, ezzel így támogatja a távmunkát, az XML és Excel adatok beolvasásával (adatimport) rövidíthető az adatbevitelre fordítandó idő.
 • Az ügyfél vagy a könyvelőiroda által szkennelt, vagy PDF-ben kapott alapbizonylatok megjeleníthetőek a könyvelési képernyőn, vagy egy másik monitoron, így a földrajzi távolság már nem akadályozza a könyvelőt egy-egy távoli ügyfél elvállalásában, de a munkaerő helyzetben is segítséget nyújt ez a programszolgáltatás.
 • A szkennelt bizonylatok PDF fájljai hozzákapcsolódnak a könyvelési tételhez, együtt tárolódnak el azzal, így a könyvelési tételekkel együtt bármikor megtekinthető az alapbizonylat is. Az Evolut rendszerek ezzel kifejezetten támogatják a távkönyvelést. Ügyfeleinknek távsegítséget az általunk biztosított felhős tárhelyen az adatállomány szintjéig tudunk nyújtani, ha elakadnának, vagy valamilyen probléma jelentkezne.
 • Az Evolut7 Pro rendszer hét különböző könyvvezetési módszer szerint képes működni, az alábbiakban ezek megtekinthetőek. Hasznos tulajdonság ez, mert egy szoftverrel az összes könyvvezetési mód biztosítható, így bármilyen tevékenységű ügyfél könyvelése elvállalható.
 • Az Evolut Eco és Evolut7 Pro rendszerek tartalmaznak egy online számlázó modult, amelyet a könyvelő megoszthat ügyfelével felhőben, vagy távoli eléréssel, vagy a könyvelőiroda számlázási meghatalmazottként is eljárhat ügyfele részére, ezzel felügyelheti ügyfele számlázási tevékenységét, ami több esetben lehet bonyolult fordított áfa-s, pénzforgalmi áfa-s, deviza-alapú számla, előleg- díjbekérő-, részszámla, végszámla, gyűjtőszámla, stb. lehet.
 • Ha az ügyfél nagyobbra nőtt, akkor a könyvelő az Evolut szoftvert megoszthatja az ügyfelével, aki már a saját apparátusával kezelheti a számlázást, a házipénztárt, a bankot, a jövedéki készletkezelést, a felvásárlási jegyeket. Az ügyfél ezzel a megoldással hozzáfér a könyvelő szakértelmével elkészített teljes könyvelési anyaghoz, pénzügyi nyilvántartáshoz.
 • Az Evolut7 Pro program képes deviza-alapú könyvelésre (dollár vagy euró), amelyet forint analitikákkal, bevallásokkal teszünk még hatékonyabbá. A devizalapú könyveléshez szintén devizalapú tárgyi eszköz-kezelést, online számlázót biztosítunk. Ráadásul a rendszer négy nyelven készít listákat, amely a külföldi tulajdonosok számára lehet érdekes.
 • Az Evolut7 Pro program eltérő üzleti év kezelésére, alkalmas, ezt deviza-alapú könyveléssel együtt is képes biztosítani.
 • Az összes ÁFA lehetőség be van építve, így a pénzforgalmi áfa, import áfa, fordított adók – mezőgazdasági, vas és acéltermék-áfa – továbbá az alanyi áfamentes ügyfél gyors könyvelése sem okoz problémát, gördülékenyen megoldható. Az áfabevallást, az Uniós ÁFA adatszolgáltatást az ÁNYK-ba való adatátadással készíti a rendszer, ugyanígy OBR kompatibilis mérleg-, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítésre alkalmas.
 • Könyvvizsgáló részére átadható az Audit XML fájl, partnerei vagyunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának, vagy távoli asztali eléréssel az egész rendszerhez hozzáférhet a könyvvizsgáló, így ő év közben is tájékozódhat. Nemzetközi könyvvizsgálók eddig elégedettek voltak szoftverünk szolgáltatásaival!
 • Az Evolut rendszerek gyorsan megtanulhatóak, ezt követően könnyen kezelhetőek. Szakmailag felkészült, tapasztalt ügyfélszolgálat segíti a könyvelőpartnereink munkáját.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook