Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Készletgazdálkodás, Gyártás

Kiemelt figyelmet érdemel az a képessége, hogy a mezőgazdaság / állattenyésztés speciális készletkönyvelését ismeri, akár devizában is képes azt vezetni.

Cikktörzse beépítve tartalmazza a környezetvédelmi termékdíjakat, és az EPR díjtételeket, ezekről tételes és összesített kimutatást és bevallási segédletet készít, továbbá a számlázásban minden nyilatkozatot elkészít a KT- és EPR feltételeknek megfelelően. Fel van készítve egyedi- és csoportos gyári számos nyilvántartásra, sarzs-számok kezelésére, azok készletmozgásának figyelemmel kísérésére. Alkalmas a szavatossági idő nyilvántartására, a számlán ennek feltüntetésére, sarzs-számos kapcsolattal ezeknek a készleteknek a figyelésére. Jövedéki nyilvántartó része megfelel az ide vonatkozó jogszabályi előírásoknak, alkalmas jövedéki termékek tárolására, számlázására, a vámhatóság részére szükséges listák biztosítására, továbbá megfelel az jövedéki törvényben előírt feltételeknek.

Image

A gyártás funkció a készletgazdálkodási rendszerünk részét képezi, receptúra alapján gombnyomásra kiadja egy-egy termék gyártásának anyagszükségletét a készletről. Ügyel arra, hogy a tervezett gyártási mennyiség csak a rendelkezésre álló alap- és segédanyag-szükséglet norma szerinti mennyiségéig kerüljön elindításra. A receptúrákból egy-egy termék esetén többféle is megadható, sőt azok dátumhoz kötötten, szezonálisan is alkalmazhatóak. A saját termelésű kész- és félkész termékeket kezeli, olyan nyilvántartást készít, amely alkalmas egy-egy termék önköltség kalkulációjának elkészítésére. A gyártás funkció csak az Evolut Készlet+Számla, vagy ezek Webáruházas kiegészítésével kialakított változatainak kombinációjában használható.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook