Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Jövedéki rendszer

A kialakított megoldással egy teljes értékű kereskedelmi rendszer kezeli és szállítja. A szoftver a számla kiállításával egyidejűleg kezeli a vállalkozás jövedéki készleteit. A rögzített adatokból elkészíti a jövedéki nyilvántartásokat, a jövedéki adatszolgáltatást, a jövedéki készletleltárt, továbbá kimutatja a jövedéki kereskedő árrését, árbevételét, felszámított áfáját, környezetvédelmi termékdíját, a vevőinek értékesítési sorrendjét, stb. hosszú a felsorolás.

A hagyományosan szükséges számlázás módszerek mindegyikét tudja! Természetesen nem csak a jövedéki készleteket kezeli, hanem azoktól elkülönítetten a nem jövedéki elszámolás alá tartozó készleteket is megbízhatóan mozgatja. Ennek megfelelően mindenből képes kétfélét készíteni, egy hagyományos értékesítési és jövedéki értékesítési adatokat, listákat, VNY fájl formátumú jelentéseket.

 

Image

Ez a számlázási rendszerünk is megfelel a minden szabálynak. A partnereket, a cikkeket törzsadatban tárolja, a számla kiállításánál ezeket csak be kell hívni. A behívást egy gyorskereső kezdő karakter beírásával lehet mind a vevőpartner, mind pedig a cikkek esetében könnyen kiválasztani. Ezt követően már csak a mennyiséget, és az esetleges kedvezményt kell megadni. Gyűjtő számla készítésére is alkalmas!

Képes készíteni szállítólevélből, megrendelésből is számlát, előlegszámlát, visszáru-számlát, módosító számlát, helyesbítő számlát, gyűjtőszámlát. Szállítólevélből díjbekérőt, proforma számlát is lehet vele készíteni. Természetesen a jövedéki készleteknél szigorúan csak a jövedéki engedélyben meghatározott készletmozgásokra kell alkalmazni a jövedéki elszámolásokat, az egyéb áruk körébe nem!

Felhőben is, és távoli asztalról és helyi hálózaton is használható! Összekapcsolható banki és házipénztári modulokkal, ahogyan az más számlázó rendszereknél is megoldott. Felbővített változatban készít számlanyilvántartást, hátralék-kimutatást, készletleltárt, pénztárjelentést, pénztár bevételi és kiadási bizonylatokat, kimutatja az árrés-tömeget, az elfekvő cikkeket, a slágercikkeket, cikkenként, árbevételt, áfát, vevősorrendet, módosító számlát, nyugtás értékesítésekről számviteli bizonylatot, stb. Kiegészíthető szállítólevél-, rendelés-, bank- és házipénztári modulokkal, partnerhez kapcsolható árjegyzék opciókkal!

Főkönyvi könyveléssel is összeköthető, ekkor a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek pénzügyi folyószámla-nyilvántartásába.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook