Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Számlázó + Bank+Házipénztár

Ez a számlázási rendszer is megfelel a számlázás szigorú szabályainak, és alkalmas az Online 3.0 számlázásra. A partnereket, a cikkeket törzsadatban tárolja, a számla kiállításánál ezeket csak be kell hívni. A behívást egy gyorskereső kezdő karakter beírásával lehet mind a vevőpartner, mind pedig a cikkek esetében könnyen kiválasztani. Ezt követően már csak a mennyiséget, és az esetleges kedvezményt kell megadni.

Ez a Számlázó programváltozat önálló, teljes számlázási rendszer, ami számláz forintban, devizában. Az ÁFA teljesítési idő-kalkulátor segítségével az időszaki elszámolású ügyletek számláiban az áfafizetési kötelezettségek pontosan megállapíthatóak a programmal. Főkönyvvel, készletkönyveléssel, raktári nyilvántartással, szállítólevéllel összekötve integráltan is működik, ekkor a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek pénzügyi folyószámla-nyilvántartásába.  Egy speciális  változata sorozat-számlázásra alkalmas.

fordított adót, illetve több bankszámlát, házipénztárt, valutapénztárt kezel. Négy nyelven működő nagy kapacitású számlázó program, esztétikus, grafikus cégembléma megjelenítéssel ízléses külalakban készíti el a számlákat. Képes gyűjtőszámlát készíteni, környezetvédelmi- és népegészségügyi termékdíjat megjeleníti. Sorozat-számlakészítő programszolgáltatást azoknak ajánljuk, akiknél állandó díjakon, ugyanazon vevőkörben, rendszeresen (pl. havonta) ismétlődően (tehát sorozatjelleggel) számlázására kerül sor. Rugalmasan beállítható a NAV Online Számlázásnál automatikusan küldi be a számlát, nem marad ki egyetlen bejelentési kötelezettség alá tartozó számla sem.

Image

Az általános számlázó program az Evolut Főkönyvi programokhoz bekapcsolva a számlázási adatok egyidejű főkönyvi könyvelését, áfanyilvántartásba vételét, mérleg - eredmény-kimutatásig bezárólag bonyolítja! Alkalmazása során nem csak a számviteli törvény által előírt követelményeket lehet vele kezelni, hanem az áfa- és egyéb pénzügyi stb. előírások szabályrendszereit is. Készít szállítólevélből, megrendelésből is számlát, készít előlegszámlát, visszáru-számlát, módosító számlát, helyesbítő számlát, sorozatszámlát. Gyűjtőszámlát szállítólevélből képes készíteni. Szállítólevélből díjbekérőt, proforma számlát lehet vele előállítani. Felhőben is, és távoli asztalról is használható! Könyvelőirodák számlázási megbízottként használják ügyfeleik részére számlázási szolgáltatás nyújtására. Többcéges számlázó programváltozat esetén egy szoftver több ügyfél részére biztosít számlázási szolgáltatást, oly módon, hogy azok adatai a főkönyvi rendszerekbe is átkerülnek.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook