Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Többcéges programcsomagok

Az Evolut Pénzügyi és Számviteli Rendszernek két többcéges változatát kínáljuk, nagyságrendtől és szolgáltatási igényektől függően az Evolut Eco, illetve az Evolut Pro7 csomagokkal. Ezek a programok felhőben is működnek, ezekhez felhős tárhelyet biztosítunk.

 • Az Evolut Eco változat képes a mikrogazdálkodói könyvvezetésre, összköltség-könyveléssel működő főkönyvi könyvelésre, kapcsolható hozzá online számlázás, tárgyi eszköz-nyilvántartás, digitális alapbizonylat-feldolgozás és kezelés.
 • Az Evolut7 Pro programcsomagban az összes könyvvezetési mód, a deviza-alapú könyvelés és több speciális programszolgáltatás, (Pl. az elsődleges 6/7-költséghely-könyvelés, eltérő üzleti év könyvelése, stb.) rendelkezésre áll.
 • Az Evolut Eco és az Evolut7 Pro változatok egyaránt integrált könyvelőirodai rendszerek, online számlázás, tárgyi eszköz-kezelés, bank, komplett házipénztár, pénzügyi folyószámla nyilvántartás, pénzügyi levelezés, főkönyvi könyvelés, mérleg, eredménykimutatás, áfa-analitika, partnerellenőrző szolgáltatással, digitális alapbizonylat-feldolgozással és kezeléssel egységes és teljes rendszert alkotnak. A digitális alapbizonylat-feldolgozás során a könyvelési tételhez kapcsolható a PDF dokumentum, ezzel így támogatja a távmunkát, az XML és Excel adatok beolvasásával (adatimport) rövidíthető az adatbevitelre fordítandó idő.
 • Az ügyfél vagy a könyvelőiroda által szkennelt, vagy PDF-ben kapott alapbizonylatok megjeleníthetőek a könyvelési képernyőn, vagy egy másik monitoron, így a földrajzi távolság már nem akadályozza a könyvelőt egy-egy távoli ügyfél elvállalásában, de a munkaerő helyzetben is segítséget nyújt ez a programszolgáltatás.
 • A szkennelt bizonylatok PDF fájljai hozzákapcsolódnak a könyvelési tételhez, együtt tárolódnak el azzal, így a könyvelési tételekkel együtt bármikor megtekinthető az alapbizonylat is. Az Evolut rendszerek ezzel kifejezetten támogatják a távkönyvelést. Ügyfeleinknek távsegítséget az általunk biztosított felhős tárhelyen az adatállomány szintjéig tudunk nyújtani, ha elakadnának, vagy valamilyen probléma jelentkezne.
 • Az Evolut7 Pro rendszer hét különböző könyvvezetési módszer szerint képes működni, az alábbiakban ezek megtekinthetőek. Hasznos tulajdonság ez, mert egy szoftverrel az összes könyvvezetési mód biztosítható, így bármilyen tevékenységű ügyfél könyvelése elvállalható.
 • Az Evolut Eco és Evolut7 Pro rendszerek tartalmaznak egy online számlázó modult, amelyet a könyvelő megoszthat ügyfelével felhőben, vagy távoli eléréssel, vagy a könyvelőiroda számlázási meghatalmazottként is eljárhat ügyfele részére, ezzel felügyelheti ügyfele számlázási tevékenységét, ami több esetben lehet bonyolult fordított áfa-s, pénzforgalmi áfa-s, deviza-alapú számla, előleg- díjbekérő-, részszámla, végszámla, gyűjtőszámla, stb. lehet.
 • Ha az ügyfél nagyobbra nőtt, akkor a könyvelő az Evolut szoftvert megoszthatja az ügyfelével, aki már a saját apparátusával kezelheti a számlázást, a házipénztárt, a bankot, a jövedéki készletkezelést, a felvásárlási jegyeket. Az ügyfél ezzel a megoldással hozzáfér a könyvelő szakértelmével elkészített teljes könyvelési anyaghoz, pénzügyi nyilvántartáshoz.
 • Az Evolut7 Pro program képes deviza-alapú könyvelésre (dollár vagy euró), amelyet forint analitikákkal, bevallásokkal teszünk még hatékonyabbá. A devizalapú könyveléshez szintén devizalapú tárgyi eszköz-kezelést, online számlázót biztosítunk. Ráadásul a rendszer négy nyelven készít listákat, amely a külföldi tulajdonosok számára lehet érdekes.
 • Az Evolut7 Pro program eltérő üzleti év kezelésére, alkalmas, ezt deviza-alapú könyveléssel együtt is képes biztosítani.
 • Az összes ÁFA lehetőség be van építve, így a pénzforgalmi áfa, import áfa, fordított adók – mezőgazdasági, vas és acéltermék-áfa – továbbá az alanyi áfamentes ügyfél gyors könyvelése sem okoz problémát, gördülékenyen megoldható. Az áfabevallást, az Uniós ÁFA adatszolgáltatást az ÁNYK-ba való adatátadással készíti a rendszer, ugyanígy OBR kompatibilis mérleg-, eredménykimutatás, kiegészítő melléklet-készítésre alkalmas.
 • Könyvvizsgáló részére átadható az Audit XML fájl, partnerei vagyunk a Magyar Könyvvizsgáló Kamarának, vagy távoli asztali eléréssel az egész rendszerhez hozzáférhet a könyvvizsgáló, így ő év közben is tájékozódhat. Nemzetközi könyvvizsgálók eddig elégedettek voltak szoftverünk szolgáltatásaival!
 • Az Evolut rendszerek gyorsan megtanulhatóak, ezt követően könnyen kezelhetőek. Szakmailag felkészült, tapasztalt ügyfélszolgálat segíti a könyvelőpartnereink munkáját.

Evolut Eco programcsomag

Teljes értékű szolgáltatásokat nyújtó Evolut Eco Főkönyvi programcsomag, ami többcéges, ám deviza- és költséghely-könyvelés nélkül működő, egyszerűbb főkönyvi rendszer. Az Evolut Eco Főkönyvi rendszer szolgáltatásai a deviza- és költséghely-könyvelési megoldások kivételével ugyanazok, mint az Evolut Pro7  változaté, ami igény esetén funkcióbővítéssel átalakítható  a magasabb szintű programváltozatra.

Evolut Pro7 programcsomag

Hétféle könyvvezetési eljárást tartalmaz. Nem kell többféle program, ha egy eltérő üzleti évet, egy másikban deviza-alapú könyvelést kell végeznie, esetleg megint másik, ha mezőgazdasági vállalkozás elsődleges költséghely-könyvelését kellene megoldania! Az Evolut Pro7 költségtakarékos, kíméli az idegeit, és komfortossá teszi az Ön munkáját, garantált kiváló ár és értékarány!

 

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook