Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

EVL Bér- és Munkaügyi rendszer

Ez a bérprogramunk két felhasználói kör számára készülnek: könyvelőirodai és vállalati felhasználók részére. A könyvelőirodai bérrendszer a Contorg EVL Bér- és Munkaügyi rendszer - kisebb létszámú (2-400 fő) cégek bér- és munkaügyi feladatainak ellátására alkalmas. TB- kifizetőhelyi ügyfeleink számára TB- modullal kiegészíthető, költséghelyekkel működő, rendszer.

Könyvelőirodák speciális igényeihez fejlesztett, valamint kisebb létszámú, saját bérszámfejtővel dolgozó vállalkozások számára, az elmúlt évek során kedveltté vált programunk. Már 5 főtől is érdemes használni, ára ehhez igazodik. A szoftverhez telefonos tanácsadást, szakmai konzultációt, technikai segítséget nyújtunk.

Programunk tetszőleges jogcímen, könnyen, gyorsan képes bárkinek, bármikor bért, egyéb jövedelmet, természetbeni juttatást számfejteni, ebből pedig az összes hatóságilag előírt bevallást, adatszolgáltatást, papíron, elektronikus formában elkészíteni.

Image

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook