Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Számlázó programjaink

Általános számlázó program

Számlázó rendszereink többféle változatban kényelmes, gyors és pontos számlázást tesznek lehetővé. Mindegyik változat megfelel a NAV online számlázás szabályainak, illetve felhőben, távoli asztali kapcsolatban, és természetesen helyi hálózatban is biztosítani tudjuk a szoftverszolgáltatást. 

Image

Többféle felhasználási módokhoz specializált változatok léteznek, mint például a sorozatszámlázó, a készletnyilvántartással, bankkal, házipénztárral, webáruházzal összekapcsolt számlázó, vagy a jövedéki számlázó programváltozatok, de alkalmas a program e-számla előállítására és azonnali elküldésre is. 

Sorozatszámlázó

Ideális választás olyan vállalkozás számára, akinek szolgáltatása valamilyen fix díjas konstrukcióban értékesíthető ügyfelei számára. (Pl. őrzés, védelem, távfelügyelet, könyvelés, stb.) Működésének lényege, hogy rendszeresen időközönként (havonta, negyedévente, stb.), állandó vevőkörnek, ismétlődően azonos tartalommal számláz szolgáltatásokat. 

Image

Egyébként az általános számlázó program tudását is tartalmazza, a sorozatszámlázás azon felüli képessége ennek a szoftverváltozatnak.

Készlet + Számlázó

Kereskedők számára készített, NAV online kapcsolatra alkalmas számlázó rendszer, ami egyúttal kezeli a vállalkozás készleteit is. Az általános számlázó program tudását tartalmazza, a készletkezelés és számlázás együttes kivitelezése a sajátos képessége ennek a szoftverváltozatnak. 

Image

Kereskedők szempontjait figyelembe véve sokféle árjegyzéket, partnerbesorolást, kedvezmény- és felár-rendszert tartalmaz. Igény esetén vevői rendelésfelvétel, árajánlat-készítés továbbá szállítói rendelés-készítés, is bekapcsolható a működésébe.

Számlázó + Bank+Házipénztár

Általános számlázórendszer minden szolgáltatása NAV online kapcsolattal történik azzal, hogy ellátja a banki és házipénztári funkciókat. Alkalmas az átutalással bankba, illetve készpénzzel a házipénztárba kifizetett számlák pénzügyi rendezésének felvezetésére, így a vállalkozás azonnal, napra készen látja a kintlévőségeit. 

Image

Teljes pénzügyi, partnerfolyószámla kimutatást vezet, képes fizetési felszólítást, egyenlegközlőt készíteni! Kényelmes, gyors és pontos számlázást tesz lehetővé. Megfelel a számlázás szigorú szabályainak a szoftver része a NAV-hoz való folyamatos csatlakozás, illetve akár felhő alapon is működik, képes e-számla készítésére és azonnali elküldésére.

Készlet + Számlázó + Bank + Házipénztár

Számlázó rendszereink többféle változatban kényelmes, gyors és pontos számlázást tesznek lehetővé. Mindegyik változat megfelel a NAV online számlázás szabályainak, illetve felhőben, távoli asztali kapcsolatban, és természetesen helyi hálózatban is biztosítani tudjuk a szoftverszolgáltatást. 

Image

Alkalmas a banki Elektra rendszerekbe átutalást készíteni, illetve készpénzzel a házipénztárba befizetett vevőszámla kiegyenlítésekről pénztár bevételi bizonylatok készítésére. Ezekkel a készségeivel napra kész hátralék-kimutatást, kintlévőség-nyilvántartást vezet. Nem kell várni a könyvelői adatszolgáltatásra, a vállalkozás saját maga állíthatja elő ezeket a fontos adatokat.

Webáruház Készlet + Számlázó rendszer

A mai világban már mindenhez értő szakértő –szerintünk – nem létezik, ezért ezt a rendszert egy informatikai céggel – a Fehér Rendszerház Kft-vel – közösen készítjük. Ez egy olyan alkalmazás-együttes, amelyben a Contorg Kft részéről fejlesztett online számlázó rendszer és készletprogram össze van kötve a Frik Kft által fejlesztett, teljesen webes felületen futó, apró részleteket is kezelő Webáruházzal.

Image

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook