Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Egyszeres könyvviteli rendszerek

Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési program egyéni vállalkozók, egyesületek egyszeres könyvvezetési rendszerét biztosítja, több szolgáltatással kiegészítve. A program része egy teljes értékű házipénztár is, amely megoldja a készpénzforgalom szabályos vezetését.

A programban beépített egyszeres könyvvezetési sémák tejesen fel vannak töltve az alkalmazható könyvelési rovatokkal, amelyek bővíthetőek.

Image

Használható  a bevételi nyilvántartás, a pénztárkönyv, a naplófőkönyv, ez utóbbiból vállalkozói- és társadalmi szervezeti naplófőkönyv vezetésére. A társadalmi szervezetiből is kétféle működik, egy tisztán nonprofit és egy vállalkozói tevékenységgel kiegészített társadalmi szervezeti könyvelés. Tapasztalatainkra alapozva összeállítottuk az Egyszeres Könyvvezetés című könyvet, amelyben ezzel a programmal mutatjuk be a könyvvezetés technikáját.

A Contorg Evolut Egyszeres Könyvvezetési program felépítése a naplófőkönyvi/pénztárkönyvi nyomtatvány oszlopainak sorrendjét követi, oly módon, hogy az egyes oszlopokba könyvelendő jogcímeknek megfelelően a naplófőkönyv/pénztárkönyv adott oszlopát „tovább bontja”. Ezzel követi a hagyományos naplófőkönyvi könyvelés szerkezetét, ugyanakkor a jogcímekre bontás tudatos összerendezésével sok információt biztosít. Integráltan kezeli a számlázást, a vevő-, és szállítói számlanyilvántartás, a szükséges általános forgalmi adó analitikát. A lényeges alapkövetelményeket maradéktalanul kielégíti.

A NAV online számlaadatokból a vevők- és szállítók számláit le lehet tölteni, és a programba be lehet automatizáltan könyvelni. Ehhez szükséges az ÁFA kulcsok párosítása, és ezek után az áfanyilvántartás is elkészül.

A programnak nagyon fontos jellemzői közé tartozik, hogy a pénzforgalmi könyvelést nem a naplófőkönyv alaki elsődlegessége szerint valósítja meg, hanem annak tartalmi szempontjait helyezi előtérbe, integrált módon, több analitikus funkciót összekapcsolva, egyidejűleg több nyilvántartást is vezet egy könyvelési tétel beviteléből, ezzel kielégítve az adójogszabályokból és a könyvvezetés szabályaiból eredő követelményeket.

Egyszerre több szolgáltatást nyújt felhasználójának, mert az egyszeres könyvelésen túl vezeti a vevők- és szállítók számlanyilvántartását, figyeli a kiegyenlítetlen (hátralékos) számlákat. Teljes számlázó rendszert tartalmaz, pénzügyi teljesítés figyelésével összekötve, áfa-nyilvántartást vezet, könyvelési összesítőt, könyvelési egyeztetőt, témagyűjtőt készít telephelyenként, üzletenként, áfa-ügyletenként. Kezeli a fordított áfa szabályrendszerét, az uniós értékesítések és beszerzések áfa-szabályait, figyeli a 45 napos áfa-fizetésihalasztást, a szállítói előzetes áfának teljesítési idő szerinti beszámítását, ugyanakkor vigyáz arra, hogy ez ne kerülhessen a pénzügyi teljesítés során még egyszer (kétszeresen) a levonható előzetes áfa nyilvántartásba. Áfa adatokat biztosít a könyvelésből és a hozzá kapcsolódó analitikákból az áfabevallás számára. Házipénztár teljes adminisztrációját elkészíti, valutapénztárt és devizabankot képes kezelni. Ezek mellett törzsadatai között sok olyan adat található, melyekkel a könyvelő munkáját jelentősen megkönnyíti. Ezek a banki, áfabevallási, statisztikai törzsadatok, SZJ, VTSZ, települések, munkanapok, stb. formájában.

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook