Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Készlet + Számlázó + Bank + Házipénztár

Ez a számlázási rendszerünk is megfelel a minden szabálynak, és alkalmas az Online 3.0 számlázásra. A partnereket, a cikkeket törzsadatban tárolja, a számla kiállításánál ezeket csak be kell hívni. A behívást egy gyorskereső kezdő karakter beírásával lehet mind a vevőpartner, mind pedig a cikkek esetében könnyen kiválasztani. Ezt követően már csak a mennyiséget, és az esetleges kedvezményt kell megadni. Gyűjtő számla készítésére is alkalmas!

Ez a Számlázó programváltozat önálló, teljes számlázási rendszer forintban, devizában egyaránt használható, és a fordított adót is kezeli! Négy nyelven működő nagy kapacitású számlázó program, esztétikus, grafikus cégembléma megjelenítéssel ízléses külalakban készíti el a számlákat. Képes gyűjtőszámlát készíteni, környezetvédelmi- és népegészségügyi termékdíjat megjeleníti.

Image

Az ÁFA teljesítési idő-kalkulátor segítségével az időszaki elszámolású ügyletek számláiban az áfafizetési kötelezettségek pontosan megállapíthatóak a programmal. Képes készíteni szállítólevélből, megrendelésből is számlát, előlegszámlát, visszáru-számlát, módosító számlát, helyesbítő számlát, gyűjtőszámlát. Szállítólevélből díjbekérőt, proforma számlát is lehet vele készíteni. Felhőben is, és távoli asztalról és helyi hálózaton is használható! Készít számlanyilvántartást, hátralék-kimutatást, készletleltárt, pénztárjelentést, pénztár bevételi és kiadási bizonylatokat, kimutatja az árrés-tömeget, az elfekvő cikkeket, a slágercikkeket, cikkenként, árbevételt, áfát, vevősorrendet, módosító számlát, nyugtás értékesítésekről számviteli bizonylatot, stb. Kiegészíthető szállítólevél, rendelés, partnerhez kapcsolható árjegyzék opciókkal, továbbá felhő alapon is működik.

Főkönyvi könyveléssel is összeköthető, ekkor a számlázómodulban készített számlák minden adata azonnal bekerül a főkönyvbe, és a partnerek pénzügyi folyószámla-nyilvántartásába.

A számlázás mellett egy teljes készletkönyvelést, raktári nyilvántartást is vezet, továbbá a pénzkezelési műveletek végzése miatt is teljes pénzügyi folyószámla kimutatást vezet a vevőkről!

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook