Contorg kft
hd-cont.jpeg - másolat
Elsődleges költségnem-könyvelés
Elsődleges költséghely-könyvelés
Összköltséges könyvelés költséghellyel
Mikrogazdálkodói könyvelés
Eltérő üzleti év könyvelése
Deviza-alapú könyvelés
Összköltséges könyvelés
Hétféle könyvvezetési eljárás lehetséges egy szoftverben

Evolut Vállalati Integrált Rendszer

Mi ez a szoftver?

Az Evolut For Vállalati Integrált Rendszerünk olyan komplett szoftvercsomag, amit hazai vállalkozásoknak készítettünk. Eddigi felhasználóink ipari, szolgáltatói, nagykereskedelmi, jövedéki- és mezőgazdasági tevékenységet végző vállalkozások, akik számára nem csak az összköltséges könyvvezetést, hanem az elsődleges 6-os, 7-es költséghely-könyvelési rendszert is könnyedén megoldja a program, amellett, hogy kezeli a készletgazdálkodást, termékgyártással együtt, mindemellett működik a befektetett eszközmodul, számlázással, jövedéki nyilvántartásokkal. Működik felhőben, távoli eléréssel, vagy helyi hálózaton.

Mire alkalmas?

Az Evolut For Vállalati Integrált Rendszer analitika-központú, minden modulja, funkciója teljes egészében integrált, zárt rendszerben fogja át a vállalkozás gazdálkodását (ERP). Ebben a rendszerben az analitikus adatok vezetésén keresztül valósul meg a főkönyvi könyvelés, a mérleg, az eredmény-kimutatás, a pénzügyi nyilvántartás, adónyilvántartás. Hálózati alkalmazással a munkakörök, feladatok jól eloszthatók. Az Evolut For Vállalati Integrált Rendszer egyik változata a mezőgazdaság speciális állatkönyvelését is automatizáltan végzi – jelentős segítséget nyújtva az e területen működő vállalkozások számviteli tevékenységének minőségi kivitelezéséhez. Bátran ajánljuk mezőgazdasági vállalkozások ügyviteli rendszereinek korszerűsítéséhez is, hiszen bevezetésének kockázata csekély, mivel ügyviteli rendszereinkkel két évtizede vagyunk jelen a hazai piacon. Naprakész információ – naprakész vezetés! Átfogóan kezeli a gazdasági szervezet számviteli, pénzügyi feladatait, széleskörűen kiszolgálja a korszerű vállalatvezetés igényeit, megteremti az átlátható vállalkozás ügyviteli alapjait.

Mit tartalmaz?

A készletgazdálkodás alapvető része a rendszernek, korlátlan számú raktár, cikk, partner kezelésére képes, rendelkezik az értékesítést támogató korszerű funkciókkal, vonalkód kezeléssel, gyári-számos nyilvántartással, stb. Az értékesítés ügyvitele a hagyományos alapfunkciókon kívül széleskörű támogatást nyújt az értékesítési elemzésekhez, e mellett biztosítja a vállalat saját termelésű termékeinek költségelemzési, önköltség-számítási lehetőségét. A kereskedelmi rendszer olyan speciális funkciókkal rendelkezik, amely alkalmassá teszi a gyártástól az értékesítés kiszámlázásáig tartó folyamat figyelését. A rendszer megfelel a jövedéki engedélyes kereskedelem számára előírt feltételek teljesítésére!

Kinek ajánljuk?

A rendszert termékgyártással, nagykereskedelemmel és szolgáltatásnyújtással, mezőgazdasági, ipari termelő tevékenységgel foglalkozó magyar mikro-, kis- és középvállalkozásoknak készítettük, akiknek az eredményessége tovább növelhető, ha a saját gazdasági tevékenységükről naprakész információkkal rendelkeznek. A mai igényeket már a hagyományos módszerekkel, illetve egyedi, egymástól elkülönült úgynevezett “sziget” szoftverekkel nem lehet teljesíteni. A program biztosítja a vállalkozás analitikus és szintetikus rendszereinek összhangját. A program nagy tömegű bizonylatok gyors, pontos és egyszeri feldolgozását, bármikor lekérhető vezetői, operatív és stratégiai információk megalapozottságát biztosítja. Rendszerünk ára kifejezetten kedvező, még a rendszer bevezetésével együtt is az egyik legkedvezőbb a mai e kategóriában található programok között, mert valóban figyelembe vesszük a cég nagyságát. Tegyen próbára bennünket!

Hogyan érdemes?

 A programcsomag szoftverként vagy megoldásként is megvásárolható. Amennyiben Ön megoldásban gondolkodik, akkor egy komplett, az Ön igényeire testre szabott, kulcsra kész rendszert adunk át!

Ismerje meg a megoldásainkat

Kérjen árajánlatot!

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Könyvelő programok rendkívül széles skáláját kínáljuk. Tekintse meg a teljes listát, és válassza ki, melyik nyerte el a tetszését, valamint ossza meg velünk egyedi elképzeléseit is. Fontos számunkra, hogy minél pontosabban felmérjük vállalkozása igényeit, hogy a lehető legjobb személyre szabott megoldást ajánlhassuk.

Ajánlatot kérek

Kapcsolat

Székhely: 7020 Dunaföldvár, Gábor Pál utca 5.
Telefon: +36 75 343 646, +36 75 541 500
Telefax: +36 75 541 498
E-mail: info@contorg.hu

Céges adatok:

Adószámunk: 10727627-2-17
Cégjegyzékszám: 17-09-001492
Ügyvezető: Regős Gábor

Tevékenységi körök:

Szoftverkiadás
Adótanácsadás
Számviteli szolgáltatás
Bérügyviteli szolgáltatás

Facebook